Ansiktsbehandlinger

GRATIS hudkonsultasjon og veiledning med hudterapaut/ hudpleier

Har du opplevd å gå til innkjøp av hudpleie produkter som viser seg å ikke være egnet til din hud? 

Vi opplever jevnlig dette når våre kunder kommer til oss. Produkter og hudpleierutiner er individuelt og for å få spesialtilpasset og skreddersydd produkter og rutiner er en konsultasjon og analyse av din hud absolutt det viktigste for å oppnå det beste resultatet og den beste effekten. 

Hos oss er vi opptatt av at du får veiledning og hjelp til hvilke produkter og hudpleierutiner DU trenger til DIN hud og til DITT behov.

 Det er ikke alltid hudtype alene har betydning for hvilke produkter man velger. Blant annet har tid, livssituasjon og økonomi også en stor innvirkning for de fleste. Vi synes det er urovekkende når det gjelder masseproduksjonen av hudpleieprodukter og mangel på kunnskap ved veiledning/ salg. 

Vi ønsker å bidra til bedre hudpleie og hudpleierutiner. Ved å tilby gratis konsultasjon har det vist seg at flere får mulighet til å finne produkter til sitt behov, sin økonomi og sin hud. Det er med stor glede vi tilbyr denne konsultasjonen for både menn og kvinner i alle aldre. 

Konsultasjonen innebærer rens av huden med produkter tilpasset deg. Anbefalte produkter blir notert ned på et kundeskjema slik at du eventuelt ved en senere anledning kan komme tilbake hvis du ønsker å endre dine hudpleierutiner og benytte produktene vi anser som det beste for deg og din hud. Det er ingen kjøpstvang når du booker en konsultasjon hos oss.

 Velkommen til en kostnadsfri, lærerik og hyggelig konsultasjon hos en av våre hudpleiere/ terapeuter.

Ansiktsmassasje m/ rosenkvartsroller inkl. nakke og hodebunnsmassasje

TRINN 1: Vegansk hudrens tilpasset alle hudtyper og aldersgrupper. 

TRINN 2: To av våre ansiktsmassasjer som er spesielt egnet her.

TRINN 3: Rosenkvartsroller. (Ytterligere info om roller finner du lenger nede). 

TRINN 4: Hodebunnsmassasje. 

TRINN 5: Nakkemassasje med vår unike og meget effektive og dyptvirkende krem. 

HVA ER ROSENKVARTSROLLER og hvilken nytte har den?

– Virker blant annet kjølende, beroligende, øker blodsirkulasjonen, kan redusere hevelser, kan virke oppstrammende.

HVA OPPNÅR MAN MED DENNE BEHANDLINGEN? 

Økt blodsirkulasjon som gir ytterligere næring og oksygen til cellene – dette stimulerer til raskere cellevekst og økt kvalitet til cellene. (Husk at kvaliteten på cellene er grunnleggende for ditt utseende). 

GENERELT: På en moden hud tar celledelingen opptil 30 dager lengre enn på en yngre hud – kort fortalt har man et økt behov for denne type behandling etterhvert som man blir eldre. 

Ansiktsmassasje er ikke bare en velværebehandling – den øker også blodsirkulasjonen som bidrar til å opprettholde spensten i huden. 

De aller fleste vet hvor godt og effektivt det er med en nakke/ rygg massasje. Fåtall av oss tenker over hvor stiv og stram ansiktsmuskulaturen vår er og vi glemmer da gjerne denne muskelgruppen. Faktisk er ansiktsmusklene våre den muskelgruppen som konstant jobber og blir utsatt for spenninger. Vi anbefaler alle – uansett alder å prøve vår herlige og effektive ansiktsmassasje.

Øye og leppe-område behandling. (anti-age)

Spesialtilpasset anti – age behandling for øye og leppe-området. 

Perfekt for deg som ønsker å minimere rynker, poser og bremse aldringen på disse områdene. Eksklusive produkter fra Bioline benyttes. 

Luksus- ingredienser som retinol og kaviar finnes i denne behandlingen. Rens samt. oppløftende og oppstrammende massasje medfølger.

Vegansk ansiktsbehandling

VEGANSKE PRODUKTER: Rens, detox peeling, serum, fuktmaske og olje/krem. Avspennings-ansiktsmassasje med olje og nakkemassasje. Bonuskort – 50% rabatt hver 6. gang

VEGANSK! Glow Express

100% naturlig kjemisk peel! 

En Marina Miracle ekspressbehandling med PRO Green Mask. Består av rens, Pro Green Mask og tilpasset fuktighetsgivende olje. 

Denne 100% naturlige kjemiske behandlingen er helt unik fordi det ikke blir noe nedetid. Peelen vil ikke tørke ut huden, men faktisk gi fukt samtidig som huden fornyes og forbedres. Masken inneholder hele 3 forskjellige BHA-syrer og 4 forskjellige AHA-syrer. Masken er formulert med aktivt vitamin C, hyaluronsyre og MSM som vil bidra til å øke fuktighet, keratin og kollagenproduksjon, minske arr, pigmentflekker og jevne ut hudtonen. 

Den inneholder olje fra villnype, tindved og ringblomst samt probiotisk ferment av brokkoli og tomat. Dette gjør at masken aktivt jobber med å peele huden på flere nivåer, samtidig som den plumper huden full av næring, øker spenst og jevner ut hudtekstur. 

Huden vil se og føles fornyet og forfrisket ut med en fantastisk glød. Behandlingen anbefales å ta som en kur hver 4-5 uke i 5-6 måneder, og det anbefales å bruke SPF50 i en uke etter behandlingen.

 

Klassisk ansiktsbehandling

PRODUKTER TILPASSET DIN HUDTYPE OG HUDTILSTAND 

Hudanalyse, rens, toner, peeling, serum, maske og krem. Hudanalyse, ansikts og nakke massasje med krem er inkludert. Bonuskort- 50% rabatt hver 6. gang.

SPESIAL! Bioline Mineral Age HERREBEHANDLING

En ansiktsbehandling spesielt utviklet for MANNLIG hud. 

Denne effektive behandlingen jobber målrettet mot synlige aldringstegn, og gir huden et sunnere, jevnere og fastere utseende. 

DE-STRESS er en eksklusiv massasjeteknikk som brukes i denne behandlingen. Massasjen løsner muskelspenninger og gjør at de aktive ingrediensene går dypere inn i huden. En avstressende og beroligende behandling. 

Bonuskort- 50% rabatt hver 6. gang.

SPESIAL! Bioline PRIMALUCE fruktsyre ansiktsbehandling. UTEN ansiktsmassasje

Primaluce behandlingen er fornyende, mykgjørende, klargjørende og lysnende. Behandlingen er anbefalt for alle aldere og for enhver hudtype, spesielt hud med aldringstegn, tidlige aldringstegn, pigmenteringer og gusten hud. 

Passer også til uren hud med tendens til akne. Dette er en effektivt eksfoliering, fornyelse og klarhet til huden. Nakkemassasje er inkl. Uten ansiktsmassasje. 

Bonuskort – 50% hver 6. gang.

Dyprens ansikt m/ utklemming og maske

PRODUKTER TILPASSET DIN HUDTYPE OG HUDTILSTAND. 

Hudanalyse, rens med apparat, damp, peeling, utklemming, serum, maske og krem. Avspennings- ansiktsmassasje med olje og nakkemassasje. 

Bonuskort – 50% rabatt hver 6. gang

Antistress behandling

Nakke/ ryggmassasje og ansiktsbehandling med 2x rens, peeling, enzym maske, fuktmaske, (antiage ved behov), ansiktsmassasje med krem. 

Bonuskort – 50% rabatt hver 6. gang

SPESIAL! Bioline PRIMALUCE fruktsyre ansiktsbehandling m/ ansiktsmassasje

Primaluce behandlingen er fornyende, mykgjørende, klargjørende og lysnende. Behandlingen er anbefalt for alle aldere og for enhver hudtype, spesielt hud med aldringstegn, tidlige aldringstegn, pigmenteringer og gusten hud. 

Passer også til uren hud med tendens til akne. Dette er en effektivt eksfoliering, fornyelse og klarhet til huden. Ansikts og nakkemassasje inkl. 

Bonuskort – 50% rabatt hver 6. gang

SPESIAL! Bioline DE-OX, C-vitamin ansiktsbehandling

C-vitamin boost som forbedrer og forhindrer pigmentering. Styrker hudens toleranse og forebygger aldring. Gir huden en skikkelig glød! 

Anbefales spesielt før og etter soleksponering. Med ansiktsmassasje som øker opptaket av C-vitaminen. Nakkemassasje inkl. 

Bonuskort – 50% rabatt hver 6. gang

SPESIAL! Bioline LIFTING CODE ANTI AGE ansiktsbehandling

Anti age! Lifting Code bremser aldringsprosessen med dens utfyllende og utglattende effekt. Den virker på ansiktskonturen og gir huden et klart og ungdommelig uttrykk. Løftende ansiktsmassasje er inkludert. Nakkemassasje inkl. 

Passer for deg som er 35+. Bonuskort – 50% rabatt hver 6. gang

MEDISINSK! Bioline Urte Peel

Denne behandlingen er perfekt for deg som har tynn og sensitiv hud, seboreisk eksem, akne, akne arr, pigmenteringer og fet/normal/tørr/kombinert hudtype. 

Dette er en rask behandling med umiddelbart resultat og huden får en fantastisk glød! Hjemmeprodukter er anbefalt for å opprettholde et fint resultat og for å forebygge. 

Vi anbefaler en kur på 3 behandlinger men 1 ukes mellomrom for å virkelig booste huden. Andre peeling behandlinger skal ikke gjøres i mellomtiden og opptil 4 uker etter siste behandling. Behandlingen kan taes fra alder 14+. Vi ser helst at behandlingen ikke utføres før soleksponering! 

Bonuskort- 50% rabatt hver 6. gang

MEDISINSK! Bioline Retinol Peel

Kraftig Anti- age og oppstramming. Denne behandlingen er perfekt for deg som har dype rynker, også med rynker på kryss og tvers, slapp hud og pigmenteringer. Få en umiddelbar og oppstrammende effekt! 

Vi anbefaler en kur på 3 behandlinger med 1 ukes mellomrom for maksimal effekt. Hjemmeprodukter er også viktig dersom du ønsker best mulig resultat. 

Vi ser helst at behandlingen ikke utføres på sommertider. 

Passer for deg som er 40+. PS: Denne behandlingen inneholder ikke ansiktsmassasje. 

Bonuskort- 50% rabatt hver 6. gang

VEGANSK! Ultimate Pro Green 7-Acid Peel

En Marina Miracle ansiktsbehandling med PRO Green Mask. Behandlingen inneholder dobbel rens, tre forskjellige ansiktsmasker, ansiktsmassasje og en avslappende nakke/skuldermassasje. 

Denne 100% naturlige kjemiske behandlingen er helt unik fordi det ikke blir noe nedetid. Peelen tørker ikke ut huden, men vil faktisk tilføre ukt samtidig som huden fornyes og forbedres. 

Masken inneholder hele 3 forskjellige BHA-syrer og 4 forskjellige AHA-syrer. Masken er formulert med aktivt vitamin C, hyaluronsyre og MSM som vil bidra til å øke fuktighet, keratin og kollagenproduksjon, minske arr, pigmentflekker og jevne ut hudtonen. 

Den inneholder olje fra villnype, tindved og ringblomst samt probiotisk ferment av brokkoli og tomat. Dette gjør at masken aktivt jobber med å peele huden på flere nivåer, samtidig som den plumper huden full av næring, øker spenst og jevner ut hudtekstur. Huden vil se og føles fornyet og forfrisket ut med en fantastisk glød. 

Behandlingen anbefales å ta som en kur hver 4-5 uke i 5-6 måneder, og det anbefales å bruke SPF50 i en uke etter behandling.

SPESIAL! Bioline LIFTING CODE med PRIMALUCE fruktsyre pensling

Deluxe anti age behandling! Lifting Code bremser aldringsprosessen med dens utfyllende og utglattende effekt. Den virker på ansiktskonturen og gir huden et klart og ungdommelig uttrykk. 

Syrepeelingen passer for alle hudtyper og er en effektiv og skånsom hudfornyelse som forbedrer tørr hud, fet hud, akne, pigmenteringer og linjer. Passer for deg som er 35+. Nakkemassasje. 

Bonuskort -50% hver 6. gang

Kombi Detox fotspa og Deluxe medisinsk ansiktsbehandling

Behandlingen innledes med 90 min ansiktsbehandling. Hvilken type ansiktsbehandling blir bestemt ut fra alder, hud og behov. 

Behandlingene vi utfører her er blant våre SPESIAL behandlinger som er medisinsk og det absolutt beste for deg og din hud (DELUXE). Ansikt og nakkemassasje er inkludert i behandlingen. 

Etterfulgt av ansiktsbehandlingen er det duket for et avslappende og temperert detox fotspa som er et avgiftnings fotbad som med sine unike egenskaper renser kroppen for avfallsstoffer som over tid har lagret seg. 

Du får en forfriskende og effektiv “cocktail“ som inneholder isvann, ingefær og sitron som forsterker effekten av detox fotbadet. Ønsker du kaffe/ te får du det. Vi serverer også litt å spise ifa utvalgte frukter, nøtter, bær etc. 

 VIKTIG!! Detox fotspa kan ikke benyttes dersom du har pacemaker! 

OBS! I ca 1 døgn i etterkant av behandlingen er det viktig å drikke rikelig med væske (VANN). Dette for at du skal hjelpe kroppen med å skille ut avfallsstoffene. 

Bonuskort – 50% rabatt hver 6. gang

SPESIAL! Bioline Age Premium

Eksklusiv anti- age behandling for menn og kvinner over 40 år.

ØYEMASKE

Holder huden rundt øyet elastisk og fast. Øker mikrosirkulasjonen og reduserer poser og mørke ringer.

Utforsk våre behandlinger

Hender & Negler

Manikyr og shellac.

Hårfjerning

Voksing av kropp, ansikt, intim og for menn.

Fot- behandling

Fotbad, fotskrubb, neglestell, hudsliping, shellac, fotmaske og fotkrem.

naturlige behandlinger

Ørelys og energi- fotbad.

Makeup & styling

Makeup til blant annet hverdag, fest og bryllup. Vi tilbyr også sminkekurs.

Spraytan

Spraytan av ansikt og kropp.

Vipper & Bryn

Farging av bryn og vipper, forming av bryn, vippeløft, vippeextension og brynslaminering.
Ansikts behandling
Vi tilbyr blant annet dyprens, kjemisk peeling, vegansk, C- vitamin, ansiktsmassasje og anti-aging behandlinger.
les mer
Hender & negler
Manikyr og shellac.
les mer
Hårfjerning
Voksing av kropp, ansikt, intim og for menn.
les mer
Fotbehandling
Fotbad, fotskrubb, neglestell, hudsliping, shellac, fotmaske og fotkrem.
les mer
Kropsbehandling
Figurforming: Mage, rumpe, lår, armer, hake/ kjeveparti.
les mer
Naturlige behandlinger
Ørelys og energi- fotbad.
les mer
Makeup & styling
Makeup til blant annet hverdag, fest og bryllup. Vi tilbyr også sminkekurs.
les mer
Spraytan
Spraytan av ansikt og kropp.
les mer
Vipper & Bryn
Farging av bryn og vipper, forming av bryn, vippeløft, vippeextension og brynslaminering.
les mer
Previous
Next