Om oss

Olsvikskjenet 151 , Olsvik, Bergen. Gratis parkering rett utenfor salongen. Vi ligger i 2.etasje.
 
Hos oss er vi opptatt av å tilby individuell pleie og behandling tilpasset hver og ens ønsker og behov. 
Hos oss får du et vidt spekter behandlinger – fra vegansk til medisinsk. For han & henne.

Hilde

GRÜNDER, EIER, MAKEUP ARTIST, HUDPLEIER, VEILEDER INNENFOR KOST & ERNÆRING

Hilde er tidligere utdannet barnepleier og vekter. Hun har lang erfaring når det gjelder å jobbe med mennesker i alle aldre og livssituasjoner. Hun har fra liten jente vært over gjennomsnittet interessert i sminke og hud.
For de som har kjent Hilde før hun startet salongen kom det ikke som et sjokk at det var her hun landet.

Det hele startet med sminke hvor hun kurset seg innenfor skjønnhets sminke, kreativ sminke og spesial sminke. Etterhvert ble interessen for hudpleie større og hun har kontinuerlig kurset seg innenfor hudpleiebransjen. Hilde er ikke «bare» eier av salongen, hun jobber tett med kundene og er en trygghet når det kommer til veiledning, oppfølging og kartlegging tilpasset hver enkelt.Interessen innenfor bransjen har medført en rekke kurser innenfor blant annet hårfjerning, fotpleie, medisinske og veganske ansiktsbehandlinger, reparasjon av negler, vipper og bryn.

Hun er også veldig opptatt av at skjønnhet kommer fra innsiden og med sin erfaring og kunnskap tilbyr hun veiledning innenfor kost og ernæring. Dette gir våre kunder en helhetlig behandling
på innsiden og utsiden.

Maria

Dagligleder / Hudterapaut

Maria er utdannet hudterapeut ved frisør- og hudpleieinstituttet i Bergen. Hun er kurset av våre leverandører i naturlig, kosmetisk og medisinsk hudpleie. Samt hårfjerning, shellac, bryn og vippeløft.
Hun har god erfaring innenfor disse kategoriene samt fotpleiebehandlinger.

Marias store interesse ligger i bryn og hun har flere kurs innenfor brynsbehandlinger. Hun er opptatt av et flott sluttresultat og fornøyde kunder. Maria er en hyggelig og imøtekommende terapeut som alltid har kunden i fokus.

Camilla

Vippeteknikker

Camilla er utdannet helsefagarbeider og har mange års erfaring med å jobbe tett på mennesker og imøtekomme deres behov og ønsker. Hun ble sertifisert vippetekniker i 2018 og har siden tilegnet seg kunnskap og erfaring innenfor vipper og vippe extensions.

 Camilla er opptatt av å ha kunden i fokus og hennes hovedmål er fornøyde kunder. Hun er en populær behandler/vippetekniker og er kjent for å være imøtekommende og behagelig.

Våre fornøyde kunder