Oppsett av makeup

Gratis Makeup konsultasjon med makeup artist og hudpleier - 45 min

Har du opplevd å gå til innkjøp av diverse sminke som viser seg å ikke være egnet til deg? Et eksempel er at du får anbefalt en foundation – når du skal sminke deg viser det seg at fargen enten er for lys/ mørk, for gul/ rød og i tillegg er den kanskje egnet til en helt annen hudtype enn din. Foundation/ pudder er ett av de grunnleggende basis produktene innenfor sminke. Dette blir på en måte fundamentet for resten av sminken. Vi ønsker at sminken skal fremheve/ skjule dine trekk- alt etter ønske og behov. Velger man feil sminke ifa blant annet konsistens, farge og egenskaper oppnår man motsatt effekt og resultat av det man er ute etter. Dette gir et uheldig resultat som blant annet fører til at man fremhever områder man ønsker å skjule/ dempe og skjuler/ demper områder man ønsker å fremheve. YouTube og diverse videoer kan for mange være en god hjelp på veien, men for mange kan dette også medføre større usikkerhet. * VIKTIG å ha som en god regel er at fancy nyheter og trender som vises ikke nødvendigvis er positivt for deg og hvordan du bør sminke deg! Det er med sminke som med det aller meste – individuelt og må tilpasses hver enkelt. Vi opplever jevnlig stor usikkerhet blant våre kunder som kommer til oss. Produkter og sminkerutiner er individuelt og for å få spesialtilpasset og skreddersydd dette er en konsultasjon punkt nr1 for å oppnå det beste resultatet og den beste effekten du er ute etter. Hos oss er vi opptatt av at du får veiledning og hjelp til hvilke produkter og sminkerutiner DU trenger til DEG og DITT behov. Vårt mål med konsultasjonen er å veilede og vise hva som er best egnet for deg, tilpasse produkter og gi en lett innføring i din sminke-hverdag. Ved å tilby gratis konsultasjon har det vist seg at flere får mulighet til å finne produkter til sitt behov og sine ønsker. For deg som ønsker tilbyr vi også to typer sminke kurs: BASIC sminke kurs og PÅBYGG sminke kurs. ( Se egen info under “sminke kurs” ). Sminke skal være og ER gøy og man bør kose seg i stedet for å være usikker og utrygg. Det er med stor glede vi tilbyr denne konsultasjonen for både menn og kvinner i alle aldre. Konsultasjonen innebærer rask gjennomgang av din hudpleierutine (som er grunnlaget for en vakker og holdbar look). Videre får du rens av huden med produkter tilpasset deg. Deretter finner vi farger og sminke produkter som passer til deg og ditt behov/ ønske. Produktene vi benytter blir notert ned på et kundeskjema slik at du eventuelt ved en senere anledning kan komme tilbake hvis du ønsker å gå til innkjøp av produkter. Det er ingen kjøpstvang når du booker en konsultasjon hos oss. Velkommen til en kostnadsfri, lærerik og hyggelig konsultasjon hos vår makeup artist og hudpleier.

Sminkekurs - Basic 1-4 personer (pris pr person)

Dette er et kurs hvor du lærer grunnleggende hverdags sminke. Hygiene og hudpleie rutine er det absolutt grunnleggende for en fin sminke og for at sminken skal sitte lenge. Nettopp da dette er så viktig har vi lagt inn hygiene og hudpleie rutine som en liten del av pensum. Ta med sminkekostene dine hvis du har. Du får også kjøpe komplett sett med koster til 250,- hos oss. Er dere flere på kurset blir kurset tilrettelagt hver enkelt deltager. Vi går gjennom «Makeupens ABC» som gir innføring i samtlige produkter vi benytter. Du får også utlevert tegning av «ditt» ansikt hvor vi anbefaler å tegne og notere. Kursholder sminker halve ansiktet ditt og til slutt sminker du andre siden. I motsetning til å delta på kurs hvor man blir sminket, vet vi av erfaring at ved å sminke seg selv er den eneste måten å lære.

Sminkekurs Påbygg: 1-4 per (Pris pr/ pers).

Dette er er et kurs for deg som har tatt BASIC SMINKE KURS HOS OSS TIDLIGERE! På dette kurset går vi videre – gjerne med eyeliner, contouring/highlighting, 3-5 øyeskygger/ farger, fading av skygge osv. Er dere flere på kurset blir kurset tilrettelagt hver enkelt deltager – ut fra erfaring og ønsker/ mål med kurset. Kursholder sminker halve ansiktet ditt og til slutt sminker du andre siden. Nøyaktig hva vi gjør på dette kurset er naturligvis vanskelig å gjøre konkret – da det er individuelt hva man ønsker å bygge videre på. Dette blir et kurs hvor den som ønsker har mulighet til å teste sin kreative side – GØY er det ihvertfall. I motsetning til å delta på kurs hvor man blir sminket, vet vi av erfaring at ved å sminke seg selv er den eneste måten å lære.

Sminke: Hverdag.

Lett og naturlig hverdagssminke for deg som ønsker å se fresh ut uten å virke oversminket. Perfekt ifbm jobbintervju, seminar osv.

Sminke: Fest

Skal du på fest, julebord, en tur ut eller kanskje i bryllup hjelper vi deg gjerne med sminke.

Sminke: Brud.

Brudesminke. Inkl: Prøvetime ca 2 timer, gratis leppestift/gloss, 6 timer på selve dagen.

Sminke: Brud & 1x forlover

Inkl: Prøvetime ca 2 timer, gratis leppestift/gloss, 6 timer på selve dagen.

Sminke: Brud & 2 x forlovere

Inkl: Prøvetime ca 2 timer, gratis leppestift/gloss, 6 timer på selve dagen.
 

Sminke: Kreativ & spesialsminke.

Pris blir beregnet ut fra oppdrag, tid/ varighet mm. 1500,- er startprisen.
 
 

Utforsk våre behandlinger

Hender & Negler

Manikyr og shellac.

Hårfjerning

Voksing av kropp, ansikt, intim og for menn.

Fot- behandling

Fotbad, fotskrubb, neglestell, hudsliping, shellac, fotmaske og fotkrem.

naturlige behandlinger

Ørelys og energi- fotbad.

Makeup & styling

Makeup til blant annet hverdag, fest og bryllup. Vi tilbyr også sminkekurs.

Spraytan

Spraytan av ansikt og kropp.

Vipper & Bryn

Farging av bryn og vipper, forming av bryn, vippeløft, vippeextension og brynslaminering.
Ansikts behandling
Vi tilbyr blant annet dyprens, kjemisk peeling, vegansk, C- vitamin, ansiktsmassasje og anti-aging behandlinger.
les mer
Hender & negler
Manikyr og shellac.
les mer
Hårfjerning
Voksing av kropp, ansikt, intim og for menn.
les mer
Fotbehandling
Fotbad, fotskrubb, neglestell, hudsliping, shellac, fotmaske og fotkrem.
les mer
Kropsbehandling
Figurforming: Mage, rumpe, lår, armer, hake/ kjeveparti.
les mer
Naturlige behandlinger
Ørelys og energi- fotbad.
les mer
Makeup & styling
Makeup til blant annet hverdag, fest og bryllup. Vi tilbyr også sminkekurs.
les mer
Spraytan
Spraytan av ansikt og kropp.
les mer
Vipper & Bryn
Farging av bryn og vipper, forming av bryn, vippeløft, vippeextension og brynslaminering.
les mer
Previous slide
Next slide